به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، در این بازدید که با همراهی مهدی قربانی، رئیس اداره بهزیستی شهرستان بهارستان انجام شد، سرپرست فرمانداری ضمن قدردانی از تلاشهای کارکنان و دستاندرکاران مرکز، بر اهمیت توجه به نیازهای افراد نیازمند، بهبود کیفیت خدمات و گسترش پوشش حمایتی مراکز در محلات مختلف شهرستان تأکید کرد.
وی افزود: «مراکز مثبت زندگی بر اساس اهداف از پیش تعیین شده و با توجه به تراکم جمعیت مددجویان و نیازهای هر منطقه راهاندازی میشوند. با توجه به جمعیت ۷۵۰ هزار نفری شهرستان، ضروری است این مراکز گسترش یابند تا مددجویان بتوانند خدمات مورد نیاز خود را در کوتاهترین زمان و با بیشترین آسایش از مددکاران اجتماعی دریافت کنند.»
مهدی قربانی، رئیس اداره بهزیستی شهرستان، نیز ضمن قدردانی از حضور فرماندار، با تأکید بر خدمات ارائه شده در مراکز مثبت زندگی، اعلام کرد که در شهرستان بهارستان ۱۵ مرکز خدمات بهزیستی مثبت زندگی با مجوز سازمان بهزیستی فعال هستند و در خدمت مددجویان تحت پوشش میباشند.












نظر شما